Det här är sidorna som aldrig
kommer att bli färdiga.

Hej och välkommen
till X-filerna.

Här kommer jag att samla lite av varje, opublicerat, publicerat, inte helt färdigt, idéer och refuserat. Det är ett arkiv som kommer att växa med ojämna mellanrum. En del är saker som behöver förbättras, annat är färdigt. Det är alltså xxx. och kommer aldrig att bli färdigt, eller...

Längst ned hittar du länken till TEATERN, där finns det andra galleriprodukter, framförallt sådana som rör sig.

©Lindy Lindh 1999-

 

Allt material på de här sidorna skyddas givetvis av gällande upphovsrätt och copyright©.
Det är ingen idébank för den oseriöse som vill stjäla material och idéer."terror i guds namn" Det är en roman, en thriller om kristna militanta fundamentalister som startar sin egen terror mot samhället. Det är en kommentar till samhället, en gnutta fördomar, lite medieskvaller och förhoppningsvis en hel del spänning om något som faktiskt skulle kunna inträffa vilken dag som. Lättläst, skrämmande, mysigt. roligt och förhoppningsvis också tankeväckande.
©Lindy Lindh 1999-.

provläs thrillernInternetversionen har redigerats, trimmats och anpassats till en annan publik som tydligen också hittat den på internet och gillat vad de läst av mejlen att döma. Boken ligger som underlag till ett förslag om en drama-actionserie "Mediefabriken GUNNAR" som jag har ute på "remiss". (Ursprungsversionen var tänkt som en gåva/julklapp till en liten välvillig och känd läsekrets av vänner och släktingar. och anpassades därtill när det gäller en del kommentarer och upplevelser. )

OBS. "terror i guds namn har nu omarbetats ännu en gång och publicerats som bok. Men man kan provläsa den på internet>.

 

Hustruköpet är ett grovt synopsis för en idé om en entimmes drama (närmast som en fiktiv dramadokumentär) om hur svenskar importerar hustrur från tredje världen och utnyttjar dem, och använder systemet som försvårar invandringen för att kunna göraa detta. Något som förekommer i alla samhällen och alla samhällsklasser i Sverige. (Sedan finns det också mängder av lyckiga förhållanden mellan människor från olika kulturer, men det är inte dem Hustruköpet handlar om).

 

Ett Liv är idéen/manus till en kortfilm om två homosexuella män som finner varandra och startar ett liv tillsammans. Men de hinner inte mycket mer än flytta ihop innan den ene av dem insjuknar i aids. Deras liv ihop skildras genom minnesåterblickar som väcks av telefonnummer på kylskåpet när den ene av dem går igenom deras tömda lägenhet där han inte förmår bo kvar. Fritt efter August Strindbergs Ett halvt ark papper.

 

TEATERN

På TEATERN samlas experiment som bygger mer på bilder än ord som ovan, och som kräver olika plug-ins och är lite tyngre att ladda ned.

Klicka på bilden.

Teatern är också ett projekt som hela tiden kommer att växa och förhoppningsvis roa.

Tillbaka till Lindys sajt www.lindy.se startsidan